klootschieten duinen

Steppen en klootschieten combineren... verdubbel je fun!

Kickbiketocht met klootschieten in de duinen

Lekker buiten actief bezig zijn en toch niet té sportief? Combineer dan steppen met het Oud-Hollandsche klootschieten. Succes gegarandeerd voor groepen!

Relaxte kloten- en steptocht door de binnenduinen

klootschieten duinen steptochtDit is een variant op de relaxte steppuzzletocht door de binnenduinen, waarbij gezelligheid voorop staat.
De steproute gaat rond en over bekende en onbekende landgoederen die de regio zo mooi maken: Elswout, Koningshof, Duinvliet, De Wildernis. Halverwege de steptocht door dit groene duinlandschap gaan jullie het historische oud Hollandsche klootschieten gaat beoefenen.

Klootschieten

Met de originele houten kloten nemen de teams het tegen elkaar op. De regels zijn simpel, het spel is er niet minder leuk om. U heeft bij vertrek een klootzak meegekregen met daarin de kloten, een scorebord en de speluitleg. Zodra de teams zijn gemaakt kan met de originele met lood verzwaarde houten kloten gegooid gaan worden. Waarom dit volksspel al eeuwen populair is wordt dan al snel duidelijk!

Pauze mogelijkheden en steproute

Na het klootschieten vind je op klootworp afstand een geschikte plek voor een picknick of pannenkoek (niet inclusief) bij Kraantje Lek. Jullie kunnen zelf de tocht vervolgen en zo lang of kort maken als je wilt. De standaard route staat op de kaart, maar soms slaan sportievelingen af naar Zandvoort…

Info & Reserveren

Steptocht met klootschieten: tarief en tijdsduur

Min. aantal personen: 10
Aantal km's: 9 Tijdsduur: 2.5 tot 4 uur (de maximale huurtijd bedraagt 4 uur)
Incl.: instructies op papier, puzzelroutes en gebruik kickbikes
Prijs per persoon: € 22,50 inclusief 21% btw.

Wilt u deze steptocht graag maken, maar bent u met minder dan het hierboven vermelde minimum aantal personen? Als u bereid bent om voor het minimum aantal te betalen kunt u gewoon voor minder personen boeken.