steptocht duinen puzzelen

Kies uit een foto-speurtocht of puzzeltocht op de kickbike!

Steppen in de duinen met puzzeltocht

Voor wie op de step wil genieten van een mooi stukje natuur van Nationaal Park de Kennemerduinen maar geen te heftig rondje wil hebben we nu twee relaxte duinen-puzzel-steptochten.

steptocht duinen puzzeltochtBeide puzzeltochten beginnen net buiten Haarlem in Overveen en gaat door de binnenduinen van Zuid-Kennemerland. Je komt langs mooie plekjes zoals Duinvliet, Elswout en Koningshof.

Steppen & speuren

De route kent wat hoogteverschillen en is voor iedereen die met enige regelmaat beweegt prima te doen. Dankzij het speurtocht-karakter van deze step-activiteit sta je bij elke kruizing even stil: alle tijd dus om op adem te komen en onderweg bij te kletsen! En om te genieten van de natuur: want die is hier verrassend mooi! Wil je onderweg pauzeren dan kan dat o.a. bij de bekende uitspanning Kraantje Lek of (met een kleine omweg) bij de Stinkende Emmer.

Duinen foto-speurtocht of Duinen puzzeltocht?

Je kunt kiezen uit twee varianten van de puzzeltocht. De foto-speurtocht en de puzzeltocht waarbij je onderweg letters en cijfers verzamelt om op het eindpunt een schatkistje te kunnen openen. Daarin vindt je vervolgens een boekje waarin je een groet voor andere steppers kunt achterlaten!

Hoe lang duren de stepspeurtochten?

Dit mooie rondje door de binnenduinen van Aerdenhout, Overveen en Bloemendaal duurt inclusief pauzes zo’n 1,5 uur, als je rustig aan doet wat langer en neem je onderweg een pauze? Dan duurt het nog langer! De kickbikes staan je een volledig dagdeel ter beschikking (max. 4 uur) zodat je je nooit hoeft te haasten. Gezelligheid en beleving staan voorop!

Praktische info voor deze steptochten in de duinen

Deze twee steptochten door de duinen beginnen vlakbij NS station Overveen (aan het spoorlijntje van Amsterdam naar Zandvoort). Ter plaatse is ook een grote (gratis) parking dus met de auto komen kan natuurlijk ook. Zodra je een van deze activiteiten bij ons reserveert ontvang je van ons per mail een gedetailleerde routebeschrijving en een handig documentje met steptips!

Info & Reserveren

Steppuzzeltocht duinen: tarieven en tijdsduur

Min. aantal personen: 8
Aantal km's: 9 Tijdsduur: 1.5 tot 2.5 uur (de maximale huurtijd bedraagt 4 uur)
Incl.: instructies op papier, puzzelroutes en gebruik kickbikes
Prijs per persoon: € 18,50 inclusief 21% btw.
Zondags € 17,50 p.p.
Wilt u deze activiteit graag doen, maar bent u met minder dan het hierboven vermelde minimum aantal personen? Als u bereid bent om voor het minimum aantal te betalen kunt u gewoon voor minder personen boeken.