Steppen naar het strand door de Kennemerduinen

Steptocht door de Kennemerduinen naar zee

Speciaal voor de liefhebbers van een sportief uitje hebben we een deze Kennemerduinen steptocht naar zee. Hoogteverschillen, goede fietspaden en super mooie natuur maken dit steprondje meer dan de moeite waard!

Start steptocht Kennemerduinen

steppen kennemerdunenDit sportieve rondje begint in Overveen en voert door de mooiste natuur van de regio. In dit golvende landschap liggen 14,5 tot 17 km’s stepgenot op je te wachten!

Steptocht met hoogtepunten!

Hoogtepunten zijn er genoeg, letterlijk en figuurlijk. Het naar beneden zoeven op de steps geeft een heerlijk gevoel. En dan onderweg even uitblazen in Bloemendaal aan Zee, een duincafé of op een picknickplaats. Dit is een step rondje om met volle teugen van te genieten.

Steppend naar het strand

De route begint in de duinen vlakbij NS Station Overveen, hier is ook een grote gratis parking. Jullie krijgen kickbikes mee en een routekaart voor op het stuur. Er zijn verschillende routes mogelijk, maar de mooiste is toch wel die over de schelpepaadjes door de Kennemerduinen. In dit gebied grazen Schotse Hooglanders en wilde paarden. Opletten dus, want soms staan ze midden op het fietspad!

Duur van de duinen steptocht

Voor dit schitterende rondje kun je een heel dagdeel uittrekken. Dat is natuurlijk wel inclusief de pauzes. Zorg dat je tijdens de pauze de steps goed in het oog houdt, of neem zelf een kabelslotje mee! Een goede conditie is wel gewenst voor deze Kennemerduinen steptocht naar zee!

Info & Reserveren

Steppen i/d Kennemerduinen: tarief en km's

Min. aantal personen: 10
Aantal km's: 14.5 - 17 Tijdsduur: 2.5 tot 4 uur (de maximale huurtijd bedraagt 4 uur)
Incl.: instructies, route en gebruik van steps
Prijs per persoon: € 14,50 inclusief 21% btw.

Wilt u deze steptocht graag maken, maar bent u met minder dan het hierboven vermelde minimum aantal personen? Als u bereid bent om voor het minimum aantal te betalen kunt u gewoon voor minder personen boeken.