steptocht Haarlem groepsuitje

Steppen in Haarlem met roadbook: je eigen tempo, je bent zelf de gids!

Ontdek Haarlem: steppen met roadbook

Wilt u Haarlem ontdekken op een originele manier? Laat je dan verrassen door het waanzinnig mooie steprondje dat wij hebben uitgewerkt in dit Roadbook. In het hart van het boekje zit uiteraard een routekaart. En met behulp van nummers op de kaart die correspnderen met de foto’s kun je leuke informatie vinden over wat je onderweg allemaal tegenkomt. Je bent tijdens deze steptocht dus je eigen gids! Dit steprondje is perfect voor vrienden, collega’s en vrolijke vrijgezellengroepen.

steptocht Haarlem ontdekkenMet de step kun je in Haarlem overal komen: steegjes, pleinen, stoepje op, stoepje af, langs hofjes en over de grachten. Het leuke van deze route is dat je onderweg de leukste feitjes over alles wat je tegenkomt kunt terugvinden in het Roadbook. Zo krijgt je steptocht door Haarlem een extra dimensie!

Steppen met bekijks

Onderweg zullen mensen je verbaasd nastaren en opvallend vriendelijk begroeten, want met een kickbike onder je voeten trek je nu eenmaal de aandacht. En samen steppen is ook nog eens heel heel gezellig!

Tekst en uitleg

We ontvangen je groep in hartje Haarlem en een van onze instructeurs maakt u vertrouwt met de kickbike. Even het geheugen opfrissen: want hoe ging steppen ook al weer? En echt iets te weten komen over de ideale techniek. Al gauw herinnert iedereen zich hoe leuk steppen ook al weer was!
Vervolgens helpt de instructeur jullie op weg met het roadbook en kunnen jullie beginnen aan de steproute door een van de mooiste steden van Nederland. De meest verrassende plekjes en steegjes wachten op jullie!

Steppen met smaakvolle pauze?

Uiteraard kunnen jullie tijdens de twee uur durende relaxte tour een pauze inlassen in één van de gezellige kroegjes of terrassen die Haarlem rijk is. Die drankjes zitten niet bij de prijs in, zodat je helemaal zelf uit kunt kiezen waar je wilt pauzeren.

Info & Reserveren

Steptocht Haarlem met roadbook: tarief en tijdsduur

Min. aantal personen: 10
Aantal km's: 7-10 Tijdsduur: 2 tot 3.5 uur met pauzes (de maximale huurtijd van de steps bedraagt 4 uur)
Incl.: instructies, roadbook en gebruik van kickbikes
Prijs per persoon: € 18,50 inclusief 21% btw.

Wilt u deze steptocht in Haarlem graag maken, maar bent u met minder dan het hierboven vermelde minimum aantal personen? Als u bereid bent om voor het minimum aantal te betalen kunt u gewoon voor minder personen boeken.