stepverhuur Haarlem

Deze Haarlemse Dubbel combineert steppen met varen

Steppen en varen in Haarlem

Samen met ClubSpaarne bieden we dit unieke vaar en step arrangement aan. Eerst ga je heerlijk steppen door Haarlem en kom je zoveel mogelijk Haarlemse highlights tegen in een mooie route. Vervolgens vaar je een rondje van ongeveer een uur in een zespersoons RIB (Zodiac rubberboot met buitenboordmotor) over de rivier het Spaarne en de Haarlemse grachten.

Kickbike sightseeing-steptocht

Je krijgt per team een routeboekje. Daarmee ben je je eigen gids. Het routebook combineert namelijk op handige wijze een uitgestippelde route met bijzonderheden over de stad Haarlem. Je bent dus je eigen gids en loodst je team langs enkele eeuwen oude hofjes, de Haarlemse Grote Markt en jullie steppen door Haarlems smalste steegjes… en dat alles in je eigen tempo! Je moet er alleen voor zorgen dat je op tijd weer op het beginpunt terug bent, want daar liggen de bootjes op jullie te wachten!

Haarlem ErVaren: fotospeurtocht op het water

In de grote rubberboten met buitenboordmotor is plaats voor 6 à 7 personen. U stuurt natuurlijk zelf en de route bepaalt u aan de hand van een foto-puzzeltocht. Daarop staan foto’s van alle bruggen met daarbij een verkeersbord dat de richting aanwijst. Deze tocht brengt jullie over het Spaarne, door smalle grachtjes en langs het groene Prinsen Bolwerk. Vanaf het water ziet dat zelfde Haarlem er ineens heel anders uit!

Details van deze activiteit

De Haarlemse Dubbel ‘steppen en varen’ is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, een luchtige vrijgezellendag en grote groepen. Dit combinatie-arrangement is op aanvraag mogelijk tussen 1 april en 29 september.

Info & Reserveren

Steppen en varen: tarief en tijdsduur

Min. aantal personen: 15
Aantal km's: 7 Tijdsduur: 3 uur
Incl.: instructies op papier, puzzelroutes en gebruik kickbikes
Prijs per persoon: € 29,50 inclusief 21% btw.

Wilt u deze steptocht graag maken, maar bent u met minder dan het hierboven vermelde minimum aantal personen? Als u bereid bent om voor het minimum aantal te betalen kunt u gewoon voor minder personen boeken.