stepverhuur Haarlem

Steppen (kickbikes) huren: voor groepen bezorgen wij tegen geringe meerkosten

Stepverhuur in Haarlem en omgeving

Wil je voor een verjaardag, uitje of een andere gelegenheid vrienden, familie of collega’s verrassen met iets origineels?

Steps laten bezorgen

U wilt zelfstandig een rondje steppen? Bijvoorbeeld om tijdens de familiedag of een vrijgezellenfeest voor de deur beginnen? Geen probleem, wij leveren de steps op elk goed bereikbare adres in de regio Zuid-Kennemerland en de duin- en bollenstreek.

Step Afhalen

Afhalen kan natuurlijk ook. Stepverhuur Haarlem is gevestigd vlakbij de Molenplas in Haarlem Schalkwijk. Pas wel op voor transportschade! Vanaf onze vestiging kun je ook een mooi rondje maken rond de Molen- en Meerwijkplas, het fort van Vijfhuizen, de liniedijk en de Floriade. Terug step je dan dwars door Groene Weelde en het golfterrein. Vanaf het theehuis bij de Cruiqius kun je met het pontje of de nieuwe ophaalbrug de ringvaart weer oversteken en kom je langs de weilanden en de Molenplas weer terug.

Prijzen Steppen huren Haarlem e.o.

De hieronder vermelde prijzen zijn alleen voor kale stephuur. Dus zonder routes, GPS of gids. wilt u een compleet verzorgd uitje, kijk dan onder activiteiten.

Info & Reserveren

Steppen verhuur Haarlem tarieven

Min. aantal personen: 12
Aantal km's: nvt Tijdsduur: tot 4 uur
Incl.: kickbikes, exclusief afleverkosten
Prijs per persoon: € 12,50 inclusief 21% btw.

Afleverkosten:
- Molenplas: gratis
- Haarlem, Heemstede, Overveen, Hoofddorp: 25,-
- Zandvoort, Bloemendaal a/Z en Spaarnwoude: € 35,-

Wilt u graag steps huren maar bent u met minder dan het hierboven vermelde minimum aantal personen? Als u bereid bent om voor het minimum aantal te betalen kunt u ook minder steps reserveren.